Varje dag är en steg i rätt riktning!
Tänkte jag skulle skriva lite om hur det är att ha ett jobb att gå till varje morgon. När jag vaknade upp i morse fanns det inget hellre jag ville göra än att bara somna om, mysa ner mig under täcket framför en film samtidigt som man hör hur vädret ilar utanför. Men det var dags att kliva upp och göra sig i ordning för ännu en arbetsdag, hur trött jag än var och jobbigt det än kändes.

Nu låter det nästan som att det suger att jobba, men ack vad fel ni har! Det är höstrusket som har sköljt över mig, blandat med en ineffektiv vila under helgen.
Men det tar inte många minuter på kontorets morgonfika för att man ska känna ändra inställning och det har jag mina fantastiska medarbetare att tacka för. Det är så bra stämning och om man ser bort från alla andra fördelar, så som att det är kul med variationen av uppgifter osv., så mår jag verkligen bra av att arbeta just här.Redan första dagen här så omfamnades jag av värmen som råder här framförallt blev jag imponerad över hur man tog avsked av en arbetskamrat som skulle gå vidare. Men det finns även så många andra saker som bidrar till atmosfären. Det motiverar mig att arbeta hårdare och ger mig en vilja att lära mig ännu mer/ta del av mer, involvera mig mer.

Ett exempel:
På det här kontoret så har det blivit som regel att man blir uppmärksammad inför gruppen när man gjort ett bra jobb. Nu senast gjorde vår kontorschef en rolig liten sketch som en slags belöning vilket frambringade mycket skratt under det kontorsmötet, det visade ju även den omtanke som finns som man faktiskt inte ska ta för givet.

Det är helt enkelt underbart att veta vilken nytta man gör varje dag, att man snart ska få träffa arbetskamraterna igen!

  1. Inga kommentarer

  1. Ännu inga trackbacks.