Startskottet!
 Andra dagen på kontoret och det är med blandade känslor man stegar mot kontoret. Det har varit jätte mycket ny information som jag fortfarande försöker smälta. Samtidigt som jag fortfarande känner lite nervositet inför allt nytt, även om den släpper allt mer ju tiden går.
Men förutom de här ”nya killen” sakerna, som alltid infaller vid dessa situationer, så känner jag mig inspirerad. Mina små idéer som jag tänkte på igår på bussen har idag fått nya krafter och vuxit lite ytterligare. Jag vet inte riktigt vad det är som påbörjas här men det är definitivt spännande och något som jag vill utveckla ännu mer.

Idag blir det bara en blixtvisit på kontoret, kontorsmöte stod på agendan, för att sedan hoppa på bussen in mot kungsgatan. Där skulle vi, inom pilotgruppen, ha någon form av återkoppling. I vanliga fall skulle det väll kännas lite spännande med en sån omväxling men nu har denna vecka haft så mycket nytt att det spännande känns normalt. :)
Mötet som jag trodde skulle innehålla lite utvärderingar med våra handledare var egentligen ett seminarium/grupparbete med ett företag som heter Upgrades Education. Ett företag som framförallt inriktar sig på olika typer av studiehjälp, men även arbetar kring pedagogiska frågor.

Med dessa störtsköna individer fick vi nu tillfället att utveckla våra tankar kring förväntningar, mål osv. Vilket är något som man kanske inte göra alla gånger. Men efter en hel del stress, argumentationer och reflektioner känner jag mig genast mycket säkrare på vad denna praktikplats innebär. Jag hade redan tidigare, enligt mig själv, en ganska bra kolla på vad som förväntas av mig och mina mål. Men efter denna ”träff” kändes allt så glasklart framförallt fanns det inga tvivel om hur jag skulle utnyttja mina tre månader.
Vilket gav mig den där lilla extra knuffen att ”våga köra!” och direkt efter mötet sökte jag upp min handledare för att presentera mina tankar.

Även om jag ändå kände att det här kunde bli något bra så fanns väll vissa tvivel. Något som försvann ganska kort in i samtalet, förutom den goda responsen så fick jag veta att detta borde vi vända oss med till folk som styr projektet. Vilket såklart får en fjuttig nittonåring som mig att hoppa högt av förväntan.

Det var inte lätt att hålla fokus på kontoret de sista timmarna innan det var dags att sticka på träning. Allt som allt en otroligt givande dag och efter bara fyra dagar känns det som att det inte finns så mycket mer att önska från Swedbank.

  1. Inga kommentarer

  1. Ännu inga trackbacks.