Fredagen den 13e?
Jag är inte en vidskeplig människa men idag var verkligen en otursdag och hade det verkligen varit den 13:e idag och inte den 22:a så hade jag nog blivit lite nervös. Nu förstår ni inte ett dugg vad det är jag pratar om så jag tar det från början.

Kom till jobbet i sedvanlig ordning, förberedde allt och det började bra den första timmen i kassan. Men så började strulet lagom till lunch rusningen, programfelen kom lite titt som tätt och när man står där i kassan så känns varje sekund av strul som en evighet.
Så kom då bomben, kassamaskinen havererade helt och vi fick stoppa kontanthanteringen tills en service har gjorts. Något vi tack och lov kunde göra själva men som är tidskrävande. Huvudproblemet var trots allt att vi bara har en kassa och att vi fick slussa iväg hela lunchrusningen till andra kontor kändes inte alls roligt.

Tillslut fick vi ordning på maskinen och med lite lunch i magen så skulle väll resten av dagen gå smärtfritt tänkte jag. Men nej, resten av dagen skulle vara grymt hektisk och jag fick inte en sekund över till att vila fötterna. Jag vet inte vart allt folk kom ifrån men det var ytterst nära katastrof Nr.2, att pengarna i maskinen tog slut.

Trots allt strulande var det lika kul som vanligt att få stå bakom disken och serva kunderna, samtidigt lite spännande att bryta rutinerna och jobba efter händelsen.

  1. Inga kommentarer

  1. Ännu inga trackbacks.